tisdag 15 juli 2014

Mot folkmördare som regimen i Israel finns bara ett svar: kasta ut ambassadörenVideo, president Nicolas Maduro meddelar att Israels ambassadör och personal kan packa resväskorna:
http://youtu.be/l3IyZ9n2QG4


Några regeringar har kuraget att kasta ut hela ambassadpersonalen när deras uppdragsgivare begår brott mot mänskligheten, som i fallet med regimen i Tel Aviv.

Venezuelas regering kastade 2009 ut både ambassadör och ambassadpersonal från Caracas när den israeliska fascistiska mordmaskinen hade ihjäl nära två tusen palestinier och sårade tusentals.

Även regeringen i la Paz, Bolivia gjorde samma sak. Landets president, Evo Morales, krävde i helgen att den sionistiska regimen ställs inför rätta, anklagad för krigsbrott mot mänskligheten.

Att den svenska högerregeringen skulle inta en liknande ståndpunkt är naturligtvis att spela med illusioner. Bildt&Co är pålitliga allierade som inte ens drar sig för att försvara antisemitiska regimer som kuppregimen i Kiev, som till stor del utgörs av ministrar från det nazistiska Svobodapartiet.

Historien går igen, som det heter.
 
Dick Emanuelsson
Tegucigalpa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.